Sürdürülebilir ilk Dağcılık Kulübü olarak🏔️, sporcularımız için düzenlenen sertifika programında sıfır atık temasıyla etkinliğimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz😇. Programın başlangıcında, sürdürülebilirlik komite üyesi Talha Göktaş kulübümüzün daha yeşil bir doğa 🌳🌴🍀ve spor🧗♂️ için yapacağı faaliyetler ve politikalar hakkında bilgi verdi. Sporcularımıza sertifikaları verildikten sonra, pasta kesme ve kutlama aşamasına geçildi. Kutlamada tek kullanımlık plastik🚫 yerine yeniden kullanılabilir sürdürülebilir tabak 🍽️, çatal🍴 bardak gibi ürünler kullanıldı. Atıklar, birisi organik diğeri de kirli eşyalar olmak üzere iki kutuda toplandı. Organik atıklar kompost yoluyla geri dönüştürüldü🔄. Kirli eşyalar yıkanıp tekrar kullanılmak için ayrı toplandı.🚮 Katılımcılarımıza sürdürülebilir bir dünya🌍 için gösterdikleri hassasiyet ve iş birliği için teşekkür ederiz. Bir sonraki atıksız faaliyetimizde görüşmek üzere 🌳♻️
As the first sustainable Mountaineering Club🏔️, we are happy to announce our event with the theme of zero waste in the certificate program organized for our athletes😇. At the beginning of the program, sustainability committee member Talha Göktaş gave information about our club’s activities and policies for a greener nature 🌳🌴🍀 and sports🧗♂️. After our athletes were given their certificates, it was time to cut the cake and celebrate. In the celebration, products such as reusable sustainable plates 🍽️, cutlery🍴 cups were used instead of disposable plastic🚫. The waste was collected in two bins, one organic and the other dirty items. Organic waste is recycled through compost🔄. Dirty items were collected separately for washing and reuse.🚮 We thank our participants for their sensitivity and cooperation for a sustainable world🌍. See you at our next waste-free activity 🌳♻️